logo

İstoç 21 Ada No: 57 - 59
Mahmutbey / İSTANBUL

0212 659 91 48 pbx

bilgi@tukid.org

TÜKİD YÖNETİM KURULU TOPLANTISI ONLINE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TÜKİD YÖNETİM KURULU TOPLANTISI ONLINE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TÜKİD
TÜKİD YÖNETİM KURULU TOPLANTISI ONLINE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Küresel düzeyde önemli bir sağlık sorunu hâline gelen Kovid-19 hastalığı etkin mücadele kapsamında çok sayıda kurum ve kuruluş gibi Tüm Kırtasiyeciler Derneği de (TÜKİD) olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’nı online platform üzerinden yapmaya başladı.

Video konferans yoluyla gerçekleştirilen toplantıya TÜKİD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Helvacıoğlu, TÜKİD İkinci Başkanı Ender Karvar, TÜKİD Sözcü Üyesi Taha Keresteci, TÜKİD Sayman Üyesi Cihangir Aydın ile TÜKİD Yönetim Kurulu Üyeleri Reşit Keskin, Bedri Karslıoğlu, Faruk Çelikten, Osman Çelik, Orhan Zekai Kavak, Cengiz Bakımlı ve Mesut Özdeniz uzaktan bağlandılar. TÜKİD Genel Sekreteri İrem Özkal da toplantıya dernek binasındaki Yönetim Kurulu Toplantı Odası’ndan katılım sağladı.

Yönetim Kurulu üyeleri uzaktan bağlantı ile bir araya gelerek gündeme dair gelişmeleri değerlendirdi. Haftalık gündem maddelerinin değerlendirilmesinin ardından Yönetim Kurulu Kovid-19 virüs salgınının kırtasiye sektörüne etkilerine yönelik istişare bulundu. TÜKİD Yönetim Kurulu Üyeleri ‘evdekal’ çağrısına uyarak uzaktan bağlantı ile gerçekleştirdiği toplantıda; sektörün sorunlarına müşterek çözümler aramayı sürdürdü.

 


: 7.5.2020