logo

İstoç 21 Ada No: 57 - 59
Mahmutbey / İSTANBUL

0212 659 91 48 pbx

bilgi@tukid.org

INSIGHTS-X FUARI’NA SAYILI GÜNLER KALDI

INSIGHTS-X FUARI’NA SAYILI GÜNLER KALDI

TÜKİD
INSIGHTS-X FUARI’NA SAYILI GÜNLER KALDI

Kâğıt, Büro ve Kırtasiye Malzemeleri Fuarı Insights-X, 9-12 Ekim 2019 tarihleri arasında Nurnberg’de beşinci kez düzenlenecek. TÜKİD üyesi firmaların da boy göstereceği fuar, dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerini ağırlayacak.

Beşincisi düzenlenecek Insights-X, profesyonel ziyaretçileri için hizmetlerini genişletmeye devam ediyor. Spielwarenmesse eG tarafından düzenlenen ve Almanya’da Nürnberg’in fuar merkezinde gerçekleşen kırtasiye fuarında bu yıl öne çıkacak özellik ise yeni özel alan #Inspiration. 1 ve 3C salonları arasındaki geçiş yolunda bulunan bu özel alanda elle tutulur birçok ilham verici fikirler sunulacak, bu alan sektörün sektör için yarattığı yeniliklere sahne olacak.  Satın almacılar ve perakendeciler, tüm yenilikleri tek noktadan aynı anda görebilecek ve kendi satış portföyleri için fikirler toplayabilecek.

TÜKİD Üyesi Firmalar da Fuarda Boy Gösterecek

Her yıl Ekim ayında düzenlenen fuarda çeşitli branşların lider firmaları ve her büyüklükteki üreticileri Nürnberg fuar merkezinde bir araya geliyor. Bu yıl fuara Türkiye’den Arc Çanta ve Kalemlik, Doğan Zarf, Fatih Kalem, FurnArt Ahşap Ürünleri, Gıpta Ofis Kırtasiye, Goldkim Boya, Keskin Color Kartpostalcılık, Neda İthalat, Tanex Kağıt Sanayi, Umur Kırtasiye ve Zarfsan katılıyor.

Fuar Konsepti Katılımcılarla Birlikte Geliştiriliyor

Kâğıt, Büro ve Kırtasiye Malzemeleri Fuarı Insights-X ‘in, yeniliklerin sergilenebileceği en iyi zaman olan sonbahara denk gelmesi ve fuar konseptinin sürekli katılımcılarla birlikte geliştirilmesinin önemine değinen fuar yetkilileri, Nurnberg fuar alanında yapılan yenileme çalışmalarından dolayı Insights-X salon planlamasının yeniden düzenlendiği, 3 nolu salon yerine ünlü Mimar Zaha Hadid tarafından tasarlanan 3C salonunun bu seneki fuarda ilk kez kullanılacağı bilgisini de paylaştı.

Ücretsiz “InspirationGuide”

Özel alan #Inspiration, hem bireysel olarak hem de temalı stantlarda sunulan yeniliklere dikkat çekecek. Ziyaretçiler bu alanla ilgili ayrıntılı bilgileri özel olarak hazırlanan “InspirationGuide” rehberinde bulabilecek, tüm ürünlerin tanıtımı ve ilgili stant yerlerin hem İngilizce hem de Almanca olarak sunulacağı rehberi fuar girişinde ücretsiz olarak temin edebilecek.

Ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği InsightsArena içerisindeki atölyelerin yanı sıra PartnerLounge ve restoranlar da bu salonda yer alacak. Spielwarenmesse eG’nin CEO’su Ernst Kick; “ Yeni salon düzenlemeleriyle ziyaretçilerimize daha kısa yürüme yolları ve böylece daha kompakt bir fuar ziyareti yapmalarını sağlayacağız” dedi. Uluslararası lider kaşe üreticisi Trodat ve Colop gibi firmalar da fuara ilk defa katılım sağlayacak.

 

 


: 18.9.2019